De Beste Oplossing Voor Het Hondenpoep-probleem!

Ga voor meer comfort en een beter milieu!

Shop online
Dog bag best hondenpoepzakjes

Beste schepsysteem

Mogen wij opscheppen? Ja, wij vinden van wel. Al in 1987 bedachten wij een uniek systeem waarmee de poep, zonder enig contact, eenvoudig en hygiënisch op te scheppen is. De stevige kartonnetjes zorgen ervoor dat u niets voelt van de lauwwarme en vaak zachte hondenpoep. Zelfs, of juist speciaal, als de poep minder stevig is, laat ons hondenpoepzakje zich van zijn beste kant zien: het pakt gewoon beter op dan bijvoorbeeld plastic zakjes (druipen…).

Ecologisch verantwoord

De materialen die wij gebruiken zijn afkomstig van recycling en/of van ecologisch verantwoorde papierproductie. De kartonnetjes zijn van 100% hergebruikt papier. Het papier van de zakjes is afkomstig uit ECO bossen. De hondenpoepzakjes zijn natsterk zonder gebruik te maken van chemicaliën. Omdat het zo stevig is, kunt u het zakje, na het opscheppen van de poep, makkelijk en veilig meenemen naar de eerstvolgende afvalbak of naar uw eigen groene bak. Heeft u een composthoop? Ook daar kan het hondenpoepzakje in: 100% biologisch composteerbaar onder “thuis-omstandigheden”.

Betrouwbaar

Het hondepoepzakje wordt door ons in Nederland geproduceerd. Met zelfontworpen, unieke machines. Alle grondstoffen komen van Europese leveranciers die met keurmerk leveren. Karton wordt in Duitsland gefabriceerd en in Nederland gestanst. Het papieren zakje wordt gemaakt door een Nederlandse zakkenfabriek. Zo hebben wij al honderden miljoenen hondepoepzakjes geproduceerd waarmee bijna net zoveel hondendrollen zijn opgeruimd. Nederlandse productie met Europese grondstoffen zorgt voor hoge en constante kwaliteit en dat al meer dan 34 jaar!

28+

Geleverd

150

Productie per minuut

40

Per seconden in Nederland

De werking

Stap 1.

Vouw het zakje helemaal open, er moet een hoop in…

Stap 2.

Zakje over de poep en duw de kartonnetjes omlaag.

Stap 3.

Als kartonnetjes gesloten zijn, optillen en doordraaien.

Stap 4.

Afsluiten door handgrepen door te duwen.

Gerecycled karton
Goede schepwerking
Broekzakformaat
Eenvoudig te sluiten
Zonder aanraken