De HondenHalte

Het beste hondenpoepzakje
in het beste distributiesysteem.

Deze combinatie van dispenser van de papieren zakjes en een ruime afvalbak is zeker iets om halt bij te houden door de hondenbezitter. De dispenser geeft gratis per keer 1 zakje uit. Wordt deze gebruikt tijdens de wandeling dan kan deze gedeponeerd worden in de afvalbak van de HondenHalte. Dan kan meteen weer een nieuw zakje worden uitgenomen. Zo heeft de hondenbezitter altijd een zakje bij de hand.

Door zijn hoogte en styling valt de HondenHalte op. Voor de hondenbezitter is het een constant signaal dat er opgeruimd dient te worden. En de niet-hondenbezitter kan zien dat er wat gedaan wordt tegen de hondenpoep. Dit vergroot ook de sociale controle en uiteindelijk levert het een schonere straat op.

Hondenhalte hondenpoepzakjes
Opvallend
Effectief
Duurzaam
Efficiënt

Dispenser

De dispenser bevat geen bewegende onderdelen welke storingen zouden kunnen veroorzaken. Gegarandeerde 24/7 uitgifte. Het zichtvenster laat de zakjes zien en beschermt tegen neerslag. De dubbele magazijnen kunnen ruim 200 zakjes bevatten. Eenvoudig te vullen en handig dat het deurtje als tafeltje fungeert. Voorzien van een stevig driehoekslot.

DSC1444 Small hondenpoepzakjes
DSC1447 Small hondenpoepzakjes

Afvalbak

Deze solide en ergonomische afvalbak heeft een inhoud van 70 liter. De deur is voorzien van een stevig driehoekslot met dubbele sluiting. De klep, met hygiënische greep aan de buitenkant, is standaard voorzien van een slot (eindejaarssluiting). De opening is ruim genoeg voor de afvoer van hondenpoepzakjes maar is te klein voor een vuilniszak. Stevig opgehangen in het aluminium frame en in hoogte verstelbaar.

Binnenbak

De binnenbak is voorzien van handgrepen voor hygiënische lediging. Gemaakt van aluminium dus roestvrij en licht in gewicht. De ruime bak kan zonder plastic zak gebruikt worden, hij is voorzien van waterafvoer in de bodem.


Compleet gemonteerd geleverd op betonnen voet. Eenvoudig te plaatsen. Twee stoeptegels breed (60 x 30 cm) en 25 cm diep is voldoende. Voorzien van stickers en sleutels: klaar voor gebruik! Deze HondenHalte blijft de boodschap om op te ruimen continu uitstralen. Ook door zijn stevige constructie. En mocht er wat gebeuren: alle onderdelen zijn los na te bestellen. 

DSC1455 Small hondenpoepzakjes
unnamed 02 hondenpoepzakjes

Onze doelgroepen

Gemeenten

Vanaf 1999 in gebruik bij diverse gemeenten in binnen- en buitenland. Bewezen effectief door de gratis uitgifte en de opvallende verschijning. Ecologisch verantwoordt door de uitgifte van 100% veilig afbreekbare en volledig composteerbare zakjes welke  bovenal gebruiksvriendelijk zijn. En u kunt het zakje personaliseren met eigen logo, lijst van locaties uitlaatplaatsen/Hondenhaltes, slogans etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Campings

Een camping is in principe al een gemeente in het klein. Dus ook hier verhoogt u de sociale controle door het plaatsen van een Hondenhalte. Betaald men voor het meebrengen van een hond? Dan is het wel zo leuk om iets terug te geven door gratis onze papieren opruimzakjes aan te bieden. En als een HondenHalte niet past, een paar zakjes gratis bij binnenkomst receptie? Leuk gebaar en 1 op 1 communicatie om op te ruimen.

Dierenzaken-artsen, trimsalons

Onze hondenpoepzakjes zijn geschikt voor alle drollen. Een nerveuze hond of kat bij de dierenarts, een hondenbezitter die zijn puppy komt laten zien bij de dierenzaak of nog even uitlaten voor de knip/wasbeurt; alle ongelukjes zijn zo weer opgeruimd. Wellicht dat er in overleg met de gemeente een HondenHalte bij u te plaatsen is. U vult de dispenser bij (eventueel met zakjes van de gemeente) en de gemeente leegt de afvalbak. Biedt uw bezoekers een extra service en voorkom vervuiling en ergernis in de buurt.

Gratis zakjes voor hondenbezitters?

Gratis zakjes bij u in de buurt? Vraag uw gemeente om plaatsing van onze HondenHalte. Veel gemeenten (ook welke geen hondenbelasting heffen!) hebben onze HondenHaltes geplaatst na aanvraag van inwoners/hondenbezitters. Via buurtbeheer/vereniging, als hondenclubje, als gebruikers van een hondenuitlaatveldje of gewoon als hondenbezitter. Komt u er niet uit? Vraag ons om hulp/advies. Zodat we met elkaar de overlast van hondenpoep kunnen verminderen.

De mogelijkheden met een Hondenhalte en/of de hondenpoepzakjes zijn legio, zowel voor zakelijk als particulier. Meer weten? Neem contact met mij op.

Mail MijBel Bas