fbpx
Herken je dit probleem?

Hondenpoep op de camping?
Wij hebben de oplossing!

Ik wil meer informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Onze bijdrage

Conform ‘No Plastic’ maatschappij

De zakjes zijn 100% composteerbaar, gemaakt van gerecyclede materialen uit Europa en geproduceerd in Nederland. Veel duurzamer wordt het niet…

Beste opruimmiddel, geen contact!

De stevige kartonnetjes ‘grijpen’ de drol zonder dat er (indirect) contact is met de lauwwarme hoop. Zelfs minder stevige zijn hiermee eenvoudig op te ruimen.

Duidelijke meerwaarde

Deze zakjes zijn specifiek ontworpen om hondenpoep op te nemen. Vanwege de verkoop in o.a. dierenspeciaalzaken en tuincentra hebben de zakjes daarmee een duidelijke meer- of winkelwaarde.

Vriendelijke communicatie

Het gratis verstrekken bij binnenkomst geeft de gelegenheid om, op een vriendelijke manier, de boodschap uit te dragen dat, als er een ongelukje gebeurt op het terrein (of zelfs daarbuiten), het direct opgeruimd dient te worden.

Ongelukjes verminderen
op de camping

Als honden al zijn toegestaan dan wordt er vaak vergoeding per hond per dag berekend. Bij aankomst worden één of meerdere van onze zakjes overhandigd. Daarmee krijgt de hondenbezitter iets terug voor zijn ‘hondenbelasting’ (gemeenten schaffen dit al meer en meer af, ondermeer omdat er dan geen  ‘tegenprestatie’ verlangt kan worden door de hondenbezitter). Voor u is het een mogelijkheid om u te onderscheiden, duurzaamheid uit te stralen en mee te voelen/denken met de hondenbezitter.

Voor het vervolg-verstrekken op uw bedrijf zijn er diverse
mogelijkheden. We zetten de meest voorkomende hier op een rijtje:

Uitgifte door de receptie. De hondeneigenaar vraagt bij de receptie om meer zakjes. Voordeel is gecontroleerde uitgifte. Nadeel is extra belasting voor personeel en alleen verkrijgbaar tijdens openingstijden.

Uitgifte IN receptie via dispenser. Nog steeds controle op uitgifte, geen belasting personeel maar nog wel beperkt tot openingstijden.

Uitgifte via dispenser buiten de receptie maar bij centrale ingang. 24/7 verkrijgbaar en ook zichtbaar voor niet-hondenbezitters (verhoogt sociale controle). Met een complete HondenHalte (dispenser gecombineerd met afvalbak) is de zichtbaarheid het duidelijkst.

Uitgifte via dispensers en/of HondenHalte (HH) bij alle in- en uitgangen van het terrein. Indien ‘hondenterrein’ aanwezig, ook daar een dispenser of HH. Optimale toegankelijkheid, 24/7 uitgifte en optimale sociale controle.

6901ad63 3bf5 4b6c 9eba e2c7cbc103b9 hondenpoepzakjes
Dog bag best hondenpoepzakjes
Frame 1 min hondenpoepzakjes
Frame 2 min hondenpoepzakjes
Frame 3 min hondenpoepzakjes
Frame 4 min hondenpoepzakjes

Ga voor meer comfort en een beter milieu!

Comfortabel in gebruik (geen warm gevoel zoals bij plastic zakjes). Makkelijk (ook als de ontlasting wat minder stevig is). Hygiënisch en 100% milieuvriendelijk! Het zakje heeft een duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere opruimmiddelen.

DSC1438 Small hondenpoepzakjes
DSC1451 Small hondenpoepzakjes

De hondenhalte

Deze combinatie van dispenser van de papieren zakjes en een ruime afvalbak is zeker iets om halt bij te houden door de hondenbezitter. De dispenser geeft gratis per keer 1 zakje uit. 

Wordt deze gebruikt tijdens de wandeling dan kan deze gedeponeerd worden in de afvalbak van de HondenHalte. Dan kan meteen weer een nieuw zakje worden uitgenomen. Zo heeft de hondenbezitter altijd een zakje bij de hand.

Door zijn hoogte en styling valt de HondenHalte op. Voor de hondenbezitter is het een constant signaal dat er opgeruimd dient te worden. 

En de niet-hondenbezitter kan zien dat er wat gedaan wordt tegen de hondenpoep. Dit vergroot ook de sociale controle en uiteindelijk levert het een schonere straat op.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij antwoord op bijna alle vragen over hondenpoep. Ik kom graag bij u langs voor een demonstratie van onze dispensers of andere toepassingen voor uw bedrijf.