Zakelijk

Hondenbezit in Nederland is ongeveer 10% van het inwoneraantal. Maar de helft van Nederland is hondenliefhebber (van “wel leuk” tot “idolaat van honden”). Dat zijn ± 7 miljoen potentiële klanten. Profit of Non-profit, als bedrijf of gemeente, ons hondenpoepzakje en de dispensers zijn altijd een blikvanger en trekken volop de aandacht. Relatief goedkoop product met duidelijke meerwaarde, duurzame en milieuvriendelijke uitstraling en daarom ideaal als alternatief voor plastic opruimzakjes, als hulp bij het hondenbeleid of als promotiemiddel/reclamedrager.

  1. Bij activiteiten/evenementen waar honden zijn toegestaan, zakjes met eigen opdruk/reclame uitdelen.
  2. HondenHaltes voorzien van reclame. Of de zakjes zelf (sponsoren).
  3. De hondenpoepzakjes (met gepersonaliseerde opdruk) in een puppypakket
  4. Als reclamedrager voor honden-gerelateerde producten, denk aan wormenkuur, vlooienband, voersupplementen etc.
  5. Voorbeeld voor gemeenten: De wijziging van de APV over poep in de goot in Amsterdam werd op een zakje gedrukt i.p.v. een folder en verdeeld onder de (geregistreerde) hondenbezitters. Eye-catcher en dubbel gebruikt!
  6. Campinghouder: geef (eerste) zakjes gratis bij binnenkomst. Goede gelegenheid om de hondenbezitter te informeren over opruimen en ook een leuk gebaar! 
Contact
Zakelijk afbeelding hond min 1 hondenpoepzakjes
Zakjes hondenpoepzakjes

Probeerpakket met proefzakjes?

Gratis zakjes om uit te proberen?

Eerst zien en dan geloven? En meteen uitproberen met een paar zakjes? Of wil je bedrukte voorbeelden ontvangen? Bel ons dan via de onderstaande knop. Dan zorgen wij voor een leuk pakketje.

Bel ons voor de mogelijkheden
bas gele achtergrond2 hondenpoepzakjes

B.N. Dekker B.V.

Lees de hele geschiedenis

Van keukentafel idee naar het beste opruimmiddel ter wereld.

Lees het verhaal
Hondenhalte hondenpoepzakjes

Voor een schone buurt

Geen hondenpoep meer op de stoep

Ons ultieme wapen in de strijd tegen poep op de stoep is onze HondenHalte. En omdat het een eye-catcher is, ook interessant voor zakelijke toepassingen. Meer weten?

De Hondenhalte
Dog bag best hondenpoepzakjes

Wij zitten al meer dan 34 jaar in de shit, opdat u er niet in komt.

Geen lage-lonen landen, geen kinderarbeid, geen vervuilde grondstoffen, geen verre transporten en dat soort ellende. Met zelf ontwikkelde machines produceren we, in Nederland, miljoenen zakjes per jaar. Grondstoffen uit Europa met keurmerken. Steeds de laatste ontwikkelingen op besparing, vermindering CO2 afdruk en een hoge, constante kwaliteit! Zowel duurzaam voor het milieu als voor uw relatie met uw klant. Een eerlijk product dat eerlijk geproduceerd wordt.

Ga naar de shop